“veerkrachtige mensen maken het positieve verschil in organisaties”

wakkere mensen

wakkere-mensenMens in Beeld streeft naar een wereld vol wakkere mensen. Mensen die met lef en energie willen werken, leven en ontdekken. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen beweging. Ook en juist als het tegenzit of spannend wordt. Wakkere mensen zorgen goed voor zichzelf.

wakkere mensen staan vol in het leven

We staan in contact met onze energie, levenslust en behoefte aan ontspanning. Leven en werken maakt ons blij en geeft voldoening. Bij drukte of tegenslag lukt het ons dan ook om de realiteit recht aan te kijken. Zo zien en erkennen we het probleem. Dan kijken we even in de spiegel. Vervolgens zoeken en vinden we nieuwe mogelijkheden en kansrijke oplossingen.

met oog voor balans

Rennen én stilstaan: dat is een kwaliteit van wakkere mensen. Want soms is het nodig om gas te geven, andere keren vraagt ons werk of ons lijf om rust en bezinning. Balanceren is een kunst, wakkere mensen hebben geleerd om soepel te balanceren. Niet eventjes maar als dagelijks punt van aandacht.

gezond gedrag op de werkvloer

Mens in Beeld stimuleert energie en werkplezier. Dat zorgt namelijk voor gezond gedrag op de werkvloer. Met plezier inspireer ik groepen, teams en medewerkers. Mijn interventies zijn eenvoudig én met impact. Zo bouwen we een organisatie vol wakkere mensen met besef van eigen verantwoordelijkheid.

Wilt u meer weten over wakkere mensen en gezond gedrag op de werkvloer? U kunt contact maken via 06 – 22 600 752.

Petra Meijssen