“veerkrachtige mensen maken het positieve verschil in organisaties”

Petra MeijssenIn 1994, na mijn opleiding HBO Personeel & Organisatie ging ik aan het werk: een ontdekkingstocht. Ik heb veel organisaties gezien, verschillend werk gedaan, veel rollen ingevuld. Ik ben trots geweest, heb mijn neus gestoten, heb geleerd en ontdekt en doe dat gelukkig nog steeds.

Sinds 2001 werk ik onder de naam Mens in Beeld.  In deze tijd heb ik mezelf ontwikkeld tot een ervaren HR projectmanager en HR business partner bij verandertrajecten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in gezond gedrag op de werkvloer. Als consultant, gespreksleider, coach en verbinder. Ten slotte ben ik een van de oprichters van Haarlem in Dialoog.

wakkere mensen

Een wereld vol wakkere mensen: dat is waar ik naar streef. Medewerkers, managers en directies die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen beweging én voor de beweging in hun eigen organisatie. Samen met energie werken, leven en ontdekken. Ook als het even tegenzit of spannend wordt. In de loop der jaren is gebleken dat ik speciaal goed ben in het bespreekbaar en hanteerbaar maken van ongemakkelijke onderwerpen. Wat blijkt? Juist dit brengt de lucht en energie terug in organisaties en teams.

mijn manier

In mijn werk leg ik verbindingen tussen mensen, bij teams en in de organisatie. Ik breng positieve energie en inspireer anderen om dat ook te doen. Zo ontstaat gezamenlijk leren en groeien. Bij klanten werk ik liever via kleine, impactvolle stappen dan via grootse innovatie. Mijn manier van werken is persoonlijk, vriendelijk en soms confronterend. Daarin blijf ik praktisch en doelgericht. Het gaat waar het over moet gaan.

Transactionele Analyse is onderdeel  van mijn werk- en denkkader. Het is een manier van kijken naar interactie binnen jezelf en tussen mensen en groepen. Ik combineer dit van nature met een oplossingsgerichte manier van werken en coachen. Dat zit in mijn genen.

Ik hoop je binnenkort te zien of te spreken!

Hartelijke groet,

Petra Meijssen