“veerkrachtige mensen maken het positieve verschil in organisaties”

wakkere mensen

wakkere-mensenMens in Beeld streeft naar een wereld vol wakkere mensen. Mensen die met lef en energie willen werken, leven en ontdekken. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen beweging. Ook en juist als het tegenzit of spannend wordt.

vol in het leven staan

wakkere mensen staan vol in het leven! Werk geeft hen energie en voldoening. Bij drukte of tegenslag kijken zij de realiteit recht aan. Ze erkennen het probleem, denken in mogelijkheden en oplossingen. Wakkere mensen zorgen goed voor zichzelf.

oog voor balans

Rennen én stilstaan: dat is een kwaliteit van wakkere mensen. Want soms is het nodig om gas te geven, andere keren vraagt ons werk of ons lijf om rust en bezinning. Balanceren is een kunst, wakkere mensen hebben geleerd om soepel te balanceren. Niet eventjes maar als dagelijks punt van aandacht.

gezond gedrag op de werkvloer

Mens in Beeld stimuleert energie en werkplezier. Dat zorgt namelijk voor gezond gedrag op de werkvloer. Met plezier inspireer ik groepen, teams en medewerkers. Mijn interventies zijn eenvoudig én met impact. Zo bouwen we een organisatie vol wakkere mensen met besef van eigen verantwoordelijkheid.

Wilt u meer weten over wakkere mensen en gezond gedrag op de werkvloer? U kunt contact maken via 06 – 22 600 752.

Petra Meijssen