“veerkrachtige mensen maken het positieve verschil in organisaties”

Petra MeijssenIn 1994, na mijn opleiding HBO Personeel & Organisatie ging ik aan het werk: een ontdekkingstocht. Ik heb veel organisaties gezien, verschillend werk gedaan, veel rollen ingevuld. Ik ben trots geweest, heb mijn neus gestoten, heb geleerd en ontdekt en doe dat gelukkig nog steeds.

Sinds 2001 werk ik onder de naam Mens in Beeld. Eerst als interim HR manager bij verandertrajecten. In 2008 specialiseerde ik me in gezond gedrag op de werkvloer. Als consultant, trainer, coach en vertrouwenspersoon.

wakkere mensen

Een wereld vol wakkere mensen: dat is waar ik naar streef. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen beweging. De realiteit toont dat ontwijkgedrag steeds gebruikelijker wordt. Het zijn vaak de onbesproken onderwerpen die het eigen gedrag en onderlinge werkrelaties vertroebelen. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat ik speciaal goed ben in het bespreekbaar en hanteerbaar maken van ongemakkelijke onderwerpen in organisaties.

mijn manier

In mijn werk leg ik verbinding. Interne verbinding, bij de persoon zelf. Of verbinding tussen mensen in groepen of teams.  Bij klanten werk ik liever via kleine, impactvolle stappen dan via grootse innovatie. Mijn manier van werken is persoonlijk, vriendelijk en zo nodig confronterend. Het gaat waar het over moet gaan.

Transactionele Analyse is onderdeel  van mijn werk- en denkkader. Het is een manier van kijken naar interactie binnen jezelf en tussen mensen en groepen. Ik combineer dit van nature met een oplossingsgerichte manier van werken en coachen. Dat zit in mijn genen.

Ik hoop je binnenkort te zien of te spreken!

Hartelijke groet,

Petra Meijssen